Saison Dupont (ter vervanging van de Westmalle tripel ) - € 4.50
6.5%, goudgeel
Milano mule - € 10.00
huisgemaakt gemberbier, campari en gin
Kombucha - € 4.00
huisgemaakte gefermenteerde frisdrank met appelsien en verbena
Hibiscus limonade - € 4.00
huisgemaakte gefermenteerde frisdrank met hibiscus en gember
ANTIPASTI
Brusschette miste - € 6.00
4 geroosterde broodjes, ansjovisboter, pesto's , tomaten en mozzarella
Antipasti del giornio - € 11.00
mix van gemarineerde groenten, vleeswaren, kazen, brusschette en ansjovis
Artisjokjes met amandelsaus - €11.00
smaakbommetje uit Calabrië
VOORGERECHTEN
Carpaccio - € 14.50/ € 18.00
dungesneden rundsvlees met kappertjes, pijnboompitten, rucola en parmesan
Burrata met gegrilde groene asperge, lavendelolie en hazelnoten - € 15.00
de olie bevat look, lavendel, honing en koreanderzaad
Salade caprese - € 14.00/ € 17.50
mozzarella, tomaat, basilicum, zwarte olijven. Als hoofdgerecht + salade
HOOFDGERECHTEN
Penne all' arrabiata - € 16.50
penne met woedend hete tomatensaus
Conchiglie porcini - €19.00
deze gedroogde paddestoelen in een room-kaassausjezijn reeds +/- 20 jaar van de partij
Conchiglie met kazen, gemengde kruidensalade en walnoten - € 19.50
fontina, provolone, gruyère, parmesan
Papardelle met rucolapesto, pistachenoten en witte asperges - €16.50
rucolapesto, pistachenoten, look, limoen en parmesan
Mafalde met pittige tomatencoulis en muntpesto - €17.50
een toppertje dat regelmatig blinken wil op onze kaart
Aspergerisotto met dille en zure room - €20.50
met verse bouillon, witte wijn en parmesan
Spinazieravioli met geklaarde boter en salie - €20.50
ricotta, spinazie en parmesan
Linguini nere con scampi - €20.50
met witte wijn, tomaat, look, chili en bladpeterselie
Tongfilets met botersaus, citroen en krieltjessalade - €22.00
rucola, parmesan,pijnboompitten, truffelolie
Orechiette met broccoli, ansjovis, chili, look en citroen - €17.50
lente! dan kan dit gerecht niet langer in de kast blijven hangen
Spaghetti putanesca - €17.50
"in de stijl van de prostituees" met ansjovis, kappertjes, olijven en tomaten
Spaghetti carbonara - € 17.00
gebakken italiaanse ham, room, eigeel en parmesan
Mafalde al' ragù - €19.00
wij zeggen bolognèse, in Italië zeggen ze ragù maar het is dan ook anders
pancetta, porcini, gehakt, rode wijn, tomaat
Penne al' amatriciana - €17.50
penne met woedend hete tomatensaus en pancetta
CONTORNI
kleine sla -€ 2.50, medium sla - € 5.00, grote sla -€ 7.50
verschillende slasoorten, garnituur en vinaigrette
Gemengde kruidensalade - €3.50
rucola, dragon, zuring, bieslook, kervel, citroen, ...
DESSERTS
Tiramisu - €6.50
Sabayon (indien de keuken tijd heeft) - € 7.50 / (met ijs) € 8.50
Vanilleijs met zoute karamelsaus en amaretticrumble - € 7.00
Semifreddo met nougat en pistache - €7.50
Chocoladeijs met een kruidige hazelnoottopping - €9.00
Sorbet van bosbes en/of rabarber en/of citroen - € 6.00